"Aquest projecte ha estat realitzat en el marc del curs de formació telemàtica "D-204-Ús i dinamització de Moodle" del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya durant el curs 2009-2010."

El curs està dividit en els següents temes:
  • Tema 1: ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESIONAL. En aquest espai podem trobar eines per a coneixer millor els itineraris educatius i per identificar els interessos personals. Hi ha enllaç al que poden enviar els treballs fets.
  • Tema 2: TRANSTORNS D'APRENENTATGE I ESTRATÈGIES EDUCATIVES: hi ha uns docuemnts amb estratègies educatives per la’laumnat amb TDAH, dislexia i problemes de conducta.
  • Tema 3 : SUPORT A L’ACCIÓ TUTORIAL: amb recuros i enllaços a webs per treballar temes de tutoria. També hi ha un qüestionari per coneixer millor les tècniques d’estudi de l’alumant.
  • Tema 4:ESTRATÈGIES D'ATENCIÓ A LA DIVERSITAT: hi ha una lliço per entendre les adaptacions de les matèries i poder ajustar la resposta educativa a la diversitat d’alumnat.
  • Tema 5: MATEMÀTIQUES Adaptacions: recursos i en llaços. També hi ha un glosssari per poder compartir les adaptacions fetes.

Objectius

L’objectiu principal és crear un espai virtual per poder coordinar les actuacions del Departament d’Orientació educativa d’un centre de secundària, amb els equips docents i tutors/es.

Recursos

Fòrums, xats, webs, espais per penjar documents, glossaris, qüestionaris, enllaços a jclics o recursos tic.

Activitats

Hi ha un xat i un fòrum per poder fer comentaris i demandes de diferents alumnes o grups o situacions educatives que necessitin la coordianció de tot el professorat. Un glossari per compartir les adaptacions fetes . Un recull de recursos web i fitxers amb pautes, idees i estratègies generals.

Autor/a: Mª Victoria Pérez Zafón
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)