Aquest projecte ha estat realitzat en el marc del curs “D204-Ús i dinamització de Moodle” del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya durant el curs 2009-2010, s’anomena “Coordinació de Batxillerat”.

Esta adreçat per als alumnes de 1r i 2n de batxillerat i a l’equip docent d’aquestos cursos. Respecte al context d’impartició, es tracta d’un lloc de trobada virtual on alumnes i professors poden trobar tota l’ informació necessària per al 1r o 2n curs de batxillerat. He fet un esquema per temes, estructurats de la següent manera:
  • Tema 0: Aquí tenim el fòrum de noticies, el Xat: on podem reunir-nos virtualment amb professors o alumnes pertractar qualsevol tema i la Consulta: eina que em serveix per millorar el curs.
  • Tema 1: Tutoria de 2n de Batxillerat A-B.
  • Tema 2: Proves d’Accés a la universitat.
  • Tema 3: Tutoria de 1r de Batxillerat A-B.
  • Tema 4: Optativa: Estada a l’Empresa a Batxillerat.
  • Tema 5: El Treball de Recerca.

Amb els recursos i activitats de cadascun dels temes intento cobrir totes les necessitats en quan a orientació per al futur dels alumnes de 1r i 2n de Batxillerat ( PAU, universitats, treball de recerca, estada a l’empresa)i les necessitats del seu present (Tutories: justificants, dates d’ inscripcions, viatge d’estudis, etc...) .
El curs està pensat per al cas concret i particular del nostre centre, però trobo que és adaptable a qualsevol coordinació de batxillerat de qualsevol altre institut.

Autor:Jorge Alberola Palop (professor de matemàtiques de secundaria,coordinador de batxillerat, tutor de 2n de batxillerat i coordinador d’estada en l’empresa al’Institut Arraona de Sabadell) Mail: jalberol@xtec.cat

Llicència Creative CommonsAquesta obra de Jorge Alberola està subjecta a una llicència de
Reconeixement-No comercial-Compartir Igual amb la mateixa llicència 3.0 de Creative Commons

Autor/a: Jorge Alberola Palop
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)