Webs al punt 2019. Participants de Ins Baix Camp

Aquest any desde els cicles de DAM i DAW hem presentat webs i aplicacions mobils vinculades als moduls que estavem realitzant al centre. Tot i que l’elecció de la temàtica a set lliure com a tutors hem marcat uns requeriments relacionats amb les activitats que realitzem al centre.

Categoria CFGS

Dins de la categoria de CFGS de DAW hem presentat dos projectes. Els projectes que hem desenvolupat son aplicacions web que utilitzen APIs de tercers per generar un contingut de valor pel que poguem oferir un servei. El front-end està desenvolupat amb PHP + MySQL + Laravel i els agents o robots que s’encarregen de llegir de les APIs o crawlejar les fonts d’informació estan fets en PHP o Python segons els gustos dels alumnes.

Instatop

Aquesta web http://www.instatop.cat oferreix un servei per ponderar la rellevancia dels perfils de la xarxa social d’Instagram. L’aplicació afaga com inspiració a les webs Socialblade, Phlanx i l’app GamGage.

AppScout

Categoria Apps

En la categoria d’aplicacions mòbils hem presentat cinc propostes amb un requeriments ficsats per l’assignatura M7 Desenvolupament d’interfícies. Totes les apps han de consumir les dades d’una API externa, seran desenvolupades amb Android i utilitzaran Firebase per gestinar Analytics de l’aplicació.

Cats and Chests

Aquest joc casual és un col·leccionable de cromos de gats. Seguint la tendencia actual de programadors indi que desenvolupent jocs en directe a travers de Twitch. S’han inspirat amb el youtuber Guinxu i la seva proposta de “1 cat a day”.

Aposta per una mecanica simple i elegant pels aficionats als col·leccionables.

Find the word

asdf

My anime center

asdf

Apptivitats

asdf

Pokedata

asdf

Picus

Aquesta aplicació de fons de pantalla per a Android amb els personatges del teu videojoc preferit, Brawl Stars!

Aquesta aplicació a aconseguit ser viral, arribant a les 10,000 instalacions en un mes i actualment supera les 4000 instalacions al dia

Brawl Stars Wallpaper

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *