Webs al punt: Premis 2017

Dos projectes de l’Institut Baix Camp de Reus han resultat guanyadors de les diverses categories del concurs Websalpunt.cat, que es basa en l’elaboració de llocs web per alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. El nostre centre a aconseguit: el Premi de Batxillerat ha estat per l’Enric Masdeu i el Pau Miró, com a col·laborador, per la web delsbitsalsatoms.cat. En aquesta pàgina web és desenvolupa el treball de recerca de Batxillerat amb la fabricació d’una mà passiva i un braç robotitzat a partir de la impressió en 3D i Arduino.

L’altre premi, en la categoria Cicles Formatius de Grau Superior, ha estat pel projectehelix.cat, realitzat pel Sergio Aragón, amb col·laboració de l’Andrés Viñas i el Josep Lluís Figueras. Projecte Helix és un mini-joc de plataformes 3D amb HTML5, i ha estat programat amb Unity3D i C#. He tingut la sort de tutoritzar aquests projectes i tots els alumnes de CFGS, i el lliurament de premis serà el proper 26 de maig a Barcelona.

He tingut la sort de tutoritzar els 15 grups i 47 alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior que s’han presentat projectes interesants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *